Haifa

  Vaša pitanja i sugestije

  Multi-Ter

  Gnojiva

  Multi-Ter 18-11-23 je NPK granulirano gnojivo na bazi Multi-K™ Prills (kalijev nitrat)

  MULTI-TER je Haifina linija NPK granuliranih gnojiva na bazi kalijevog nitrata (Multi-K™). MULTI-TER je kompletna formulacija namijenjena za predsjetvu, predrasađivanje i gnojidbu razbacivanjem. Homogena raspodjela veličine čestica između različitih komponenti osigurava optimalnu raspodjelu. Svi nutritivni elementi imaju maksimalni koeficijent asimilacije koji omogućuje optimalnu mineralnu ishranu u smislu vremena i količine, odmah pogodujući uravnoteženom razvoju usjeva.

  Više…

  HaifaStim™ eNergy

  Biostimulatori

  HaifaStim™ eNergy podržava metaboličku aktivnost pružajući snažnu lipofilnu osmo zaštitu biljnim stanicama, maksimizira apsorpciju i translokaciju hranjivih tvari kroz hidrofobne membrane lista. Dakle, HaifaStim™ eNergy poboljšava performanse biljaka u uvjetima stresa – za bolji prinos.

  HaifaStim eNergy je tekuća formula s visokim lipofilnim učinkom, bogata bioaktivnim molekulama niske molekularne težine, aminokiselinama i peptidima. Idealan je za korištenje u folijarnom prskanju kao i za Nutrigaciju™.

  Više…

  HaifaStim™ Force

  Biostimulatori

  Podržava sintezu aminokiselina i proteina te štedi metaboličku energiju koju biljke vrlo brzo asimiliraju.

  HaifaStim™ Force je fizio-nutritivni dodatak za biljke koji sadrži idealan sastav bioaktivirajućih sastojaka iz biljnog izvora. To je prirodni tekući ekstrakt koji kombinira bioaktivnu snagu polifenola, manitola, betaina i L-aminokiselina.

  HaifaStim™ Force potiče staničnu proliferaciju i rast, podržava proizvodnju aminokiselina i proteina, olakšava djelovanje antioksidansa u uvjetima stresa i optimizira metaboličku ravnotežu biljaka.

  HaifaStim™ force idealan je za Nutrigaciju™ i folijarnu primjenu.

  Više…

  HaifaStim™ Booster

  Biostimulatori

   

  Pojačava metaboličku aktivnost u stresnim situacijama.

  HaifaStim™ Booster idealan je dodatak prehrani biljaka tijekom faza intenzivnog vegetativnog rasta i širenja listova, osiguravajući optimalnu aktivnost enzima koji podržavaju vitalnost biljaka.

  HalfaStim™ Booster je suha, visoko koncentrirana fizio-nutritivna formula, pažljivo dizajnirana da potakne metabolizam biljaka. HalfaStim™ Booster opskrbljuje biljku koja raste sinergističkom kombinacijom aminokiselina i peptida, magnezija, bora, željeza i drugih mikronutrijenata. Idealan je za primjenu folijarnim prskanjem i Nutrigacijom™.

  Više…

  HaifaStim™ HumiK

  Biostimulatori

   

  Potiče rast korijena i poboljšava apsorpciju vode i hranjivih tvari

  HaifaStim™ HumiK idealan je dodatak ishrani biljaka, poboljšava plodnost tla i unos hranjivih tvari. Preporuča se za korištenje tijekom cijelog ciklusa rasta biljke.

  HaifaStim™ HumiK  je bogata tekuća formula koja sadrži stabilne humusne ekstrakte iz leonardita s optimalnim omjerom huminske/fulvo kiseline (1,3 do 1,0).

  HaifaStim™ HumiK je prikladan za sve usjeve i preporučuje za stakleničke usjeve, voćnjake, vinograde, masline, citruse, jagode, ukrasno bilje i travnjake. Idealan je za folijarnu primjenu prskanjem i Nutrigacijom™.

  Više…

  HaifaStim™ Vigor

  Biostimulatori

  Olakšava apsorpciju i transport hranjivih tvari, revitalizira rizosferu i jača biljke u uvjetima stresa

  HaifaStim™ Vigor je koncentrirana tekuća otopina s visokim sadržajem slobodnih aminokiselina i kratkolančanih peptida. Optimizira transformaciju hranjivih tvari u vitalne spojeve kao što su enzimi, proteini i polisaharidi, stoga je vrlo koristan za biljke tijekom faza intenzivnog rasta ili pod stresom.

  HaifaStim™ force je idealan za Nutrigaciju™ i folijarnu primjenu.

  Više…

  HaifaStim™ Vital

  Biostimulatori

  Poboljšava ukupne performanse biljke

  HaifaStim™ Vital stimulira fiziološke mehanizme biljke i potiče proizvodnju sekundarnih metabolita pod abiotskim stresom, čime se povećava prinos i poboljšava kvalitetu prinosa.

  HaifaStim™ Vital je prirodni ekstrakt mikronizirane meke prerađene smeđe morske alge obogaćen polifenolima. Pokazuje fizikalno-nutritivno djelovanje, zajamčeno visokim sadržajem biokemijski aktivnih komponenti: betaina, aminokiselina, citokinina, manitola, alginske kiseline, šećera i proteina.

  HaifaStim™ Vital je potpuno topiv u vodi i idealan je za primjenu folijarnim prskanjem i Nutrigacijom™.

  Više…

  Haifa Micro

  Gnojiva

  Mikroelementi u helatnom obliku

  Haifa Micro nudi liniju vodotopivih mikro hranjivih tvari u helatnom obliku koji se primjenjuju folijarno i fertirigacijom kod svih kultura. Helatni oblik osigurava stabilnost i dostupnost mikrohranjiva čak i u lužnatim tlima. Mikro Haifa proizvodi se potpuno i ubrzano otapaju u vodi bez opasnosti od začepljenja mlaznica i ne smanjuju protok vode.

  Više…

  CoteN

  Gnojiva

  • Dušično gnojivo s kontroliranim otpuštanjem (gnojiva za ratarske kulture)
  • Kontinuirano otpušta dušik tijekom cijele sezone
  • Pospješuje rast i razvoj kukuruza, krumpira, žitarica i ostalih ratarskih kultura

  Više…

  Multi ProteK 0-52-37

  Gnojiva

  Sistemično PK gnojivo

  Multi ProteK je inovativno sistemično gnojivo, pogodno za fertirigaciju i folijarnu primjenu. Sadrži fosfor (P) u obliku fosfita koji olakšava usvajanje gojiva. Multi ProteK povećava otprnost biljaka prema bolestima i stresnim uvjetima.

  Više…