O nama

  Vaša pitanja i sugestije

  Poštovani kupci,

  želimo Vam predstaviti prodajni program koji je rezultat našeg dugogodišnjeg rada i iskustva na terenu.

  U našem programu možete izabrati sve što Vam je potrebno za suvremenu proizvodnju povrća, voća, ratarskih kultura, kako bi ostvarili vrhunske prinose i kvalitetu, a samim time i konkurentnost na tržištu. Našim kupcima želimo i ovim putem ponuditi niz najnovijih proizvoda i tehnologija kako bi bili što više u trendu sa novim tehnološkim dostignućima.

  Na našim obnovljenim web stranicama možete pronaći obilje informacija i novosti iz područja kompletne pripreme za uzgoj, proizvodnju i zaštitu svih vrsta povrtnih i ostalih kultura.


   

  Mirjana Turkalj dipl. ing. agr.,
  središnji dio Hrvatske, mob: 098 332 686, email: mirjana@zeleni-hit.hr

  Arian Shala dipl. ing. agr.,
  istočni dio Hrvatske, mob: 099 251 3991, email: arian@zeleni-hit.hr

  Mihael Poljak mag. ing. agr.,
  središnji dio Hrvatske, mob: 099 806 1200, email: mihael@zeleni-hit.hr

  Mislav Slunjski mag. ing. agr.,
  središnji dio Hrvatske, mob: 091 440 8005, email: mislav@zeleni-hit.hr

  Fran Mesić bacc.ing.agr.,
  sjeverozapadna Hrvatska i Istra, mob: 091 612 2173, email: fran@zeleni-hit.hr

  Mirjana Skenderija dipl. ing. agr.,
  istočni dio Hrvatske, mob: 099 612 2110, email: mirjana.skenderija@zeleni-hit.hr

  Marija Pendžić Vecko dipl. ing. agr.,
  ratarstvo, središnji dio Hrvatske, mob: 091 622 7633, email: marija@zeleni-hit.hr

   

   

   


   

   

  NAPOMENA ZA KUPCA SJEMENA
  Otvaranje pakiranja i/ili upotreba proizvoda podrazumijeva da je kupac pročitao, razumio i prihvatio ove uvjete. Ako uvjete ne prihvaćate, molimo da proizvod vratite. Ovaj se proizvod isporučuje pod Općim uvjetima prodaje (GTEtCS) prodajnog subjekta Enza Zaden. Kopija primjenjivog GT&CS-a može se naći na www. enzazaden.com/sales-conditions ili se dobiva kontaktiranjem lokalnog entiteta Enza Zaden.
  Enza Zaden se odriče davanja bilo kakvih izjava i svih izričitih ili podrazumijevanih jamstava, osim onih koja su označena na ovom spremniku i koja su propisana zakonom. NE IZDAJE SE NIKAKVO DRUGO JAMSTVO, UKLJUČUJUĆI JAMSTVO PRODAJNOSTI ZA ODREĐENU SVRHU. Ne postoji jamstvo performanse sjemena, navedenih otpornosti na biljne patogene i čistoće od sjemenskih i bilo kakvih drugih bolesti. Svaka odgovornost Enze Zaden bez obzira na njenu prirodu svodi se na eventualnu nadoknadu prodajne cijene ili zamjenu proizvoda istim. U niti jednom slučaju Enza Zaden ili distributer ne može se smatrati odgovornim za slučajne ili posljedične štete, predvidljive ili ne, uključujući izgubljenu dobit,  smanjen ili izgubljen prinos i troškove proizvodnje.
  Kupac se obvezuje pregledati proizvod po primitku i podnijeti zahtjev za navodni nedostatak ili neispravnost robe u roku od sedam radnih dana nakon primitka proizvoda. Smatra se da se kupac odrekao svih zahtjeva za naknadu štete ili gubitka koji nisu navedeni u pisanom obliku u navedenom razdoblju, a kupac izričito preuzima i prihvaća svu odgovornost za takvu štetu i gubitak. Nijedan trgovac ili distributer ovog proizvoda nije ovlašten ni na koji način uređivati, ograničiti ili proširiti gore navedene odredbe. Ne upotrebljavati za hranu, hranu za životinje ili ulje. Ovo je sjeme namijenjeno za sadnju profesionalnim uzgajivačima koji poznaju ovu sortu ili su je testirali u svojim poljskim uvjetima.
  NAKTuinbouw reg. Ne. 392.
  VAŽNA OBAVIJEST
  Sva prava intelektualnog vlasništva su pridržana. Ovisno o zahtjevima lokalnog zakona, ovaj se proizvod može koristiti samo u svrhu proizvodnje usjeva samo za prodaju. Ovaj proizvod, ili bilo koje sjeme ili genetski materijali roditeljske linije koji se ovdje mogu naći, ili bilo koje biljke koje iz toga proizlaze, NE SMIJU se koristiti za bilo kakvu vrstu uzgoja, istraživanja, proizvodnje sjemena, obrnutog inženjeringa, molekularne ili genetske analize ili inženjering ili bilo koju drugu svrhu nego proizvodnju usjeva. Kršenje ovog zakona može predstavljati ozbiljno kazneno djelo koje je kažnjivo zakonom.
  Euroseeds generička oznaka sigurne uporabe, za dodatne informacije pogledajte www.enzazaden.com/euroseeds i / ili priloženi letak