Savjetovanje

    Vaša pitanja i sugestije

    Kada govorimo o budućnosti proizvodnje povrća, moramo znati, da je opći trend povećane potrošnje povrća osviještenost i težnja potrošača ka zdravijoj hrani. Zato već danas moramo odabrati rješenja koja će nam omogućiti razvoj u tom smjeru. Kod planiranja proizvodnje naglasak mora biti na prinosu i na kvaliteti proizvoda. Ako se odlučite na kvalitetan proizvod i veći prinos, tada morate paziti na svaki detalj.

    Tako ćete odabrati kvalitetno sjeme, odgovarajuće agrotehničke mjere, sustav navodnjavanja i prihrane, te pravodobnu zaštitu. Naša ponuda bazira se isključivo na kvaliteti i tehnološkoj razini najvišeg stupnja. Ono što mi nudimo našim partnerima-proizvođačima povrća, voća, vinograda i ratarskih kultura je stručni savjet u svakoj fazi razvoja biljaka, od sjetve do berbe. Tako će u krajnjoj fazi potrošaču biti osiguran zdrav i kvalitetan proizvod.

    Na tržištu smo prisutni dugi niz godina i svake godine nudimo našim kupcima sve više noviteta i znanja kako bi bili što uspješniji u svojim proizvodnjama. Uvjereni smo da ćemo Vam našim iskustvom, razvojem i partnerstvom i ubuduće moći ponuditi najbolja rješenja.