Navodnjavanje

  Vaša pitanja i sugestije

  Rivulis T-Tape

  Navodnjavanje

  Rivulis T-Tape jedno je od najpoznatiji imena u ponudi traka za navodnjavanje na tržištu Republike Hrvatske. T-Tape instaliran na površini zemlje, ispod mulch folije ili čak ispod površine zemlje, koristimo za navodnjavanje različitih usjeva. Zahvaljujući dizajnu, čvrstoći i kvaliteti materijala, možemo računati na performanse T-Tape traka za navodnjavanje godinu za godinom.

  T-Tape je dostupan u širokoj ponudi modela ovisno o debljini stijenke, promjeru i protoku vode, što omogućava proizvođaču da pronađe optimalno rješenje za maksimalne prinose usjeva.

  Više…

  Layflat crijeva

  Layflat crijevo

  T-Tape Layflat crijeva idealna su rješenja kao glavni dovod vode ili za prenosive linije kod “kap po kap” sistema navodnjavanja. Sva Layflat crijeva proizvedena su pomoću napredne tehnologije i sjedinjuju proizvod visoke kvalitete s homogenom konstrukcijom, što rezultira povećanom uzdužnom čvrstoćom i uklanja mogućnost odvajanja između slojeva. Kao dodatnu karakteristiku Layflat crijeva imaju glatku unutarnju stijenku koja smanjuje trenje i time smanjuje veći gubitak pritiska u sistemu.

  Layflat crijeva dolaze u dva modela:

  1. Plavi Layflat (Medium Pressure) radnog pritiska od 2.9 do 4.9 bara
  2. Crveni Layflat (High Pressure) radnog pritiska od 4.9 do 10.3 bara

  Layflat crijeva dolaze u promjeru od 50 mm sve do 200 mm.

  Uz posebno dizajnirane spojnice na Layflat crijeva možemo direktno spojiti bilo koji od Rivulis Irrigation modela u ponudi traka za navodnjavanje ili drip linija.

  F7000 Plastični disk filter

  Filteri / Rivulis

  F7000 disk filter se koristi kao primarni filteri u malim sistemima i kao rezervni filter u velikim sistemima. F7000 filter može zaustaviti i zadržati veliku količinu krutih čestica zahvaljujući površini i veličini diskova.

  F7000 ima najlon tijelo, pojačano s fiberglasom, te su opremljeni naslaganim polipropilenskim diskovima. Dolaze u veličini od 1″, 11/2″, 2″ i 3″

  F6100 Plastični mrežni filter manualni

  Filteri

  F6100 filter koristi se kao primarni filter u malim sistemima i kao rezervni filter u velikim sistemima. Dizajn i kvaliteta materijala osiguravaju lako održavanje i godine visokih performansi.

  F6100 filteri dolaze s 2 ili 3 ulaza/izlaza da zadovolje različite načine postavljanja, horizontalno ili vertikalno.

  F6100 filteri dolaze u veličinama od 3/4″, 1″, 11/4″, 11/2″, 2″ i 3″.

  F6200 Plastični mrežni filter poluautomatski

  Filteri

  F6200 plastični mrežni filter (poluautomatski) koristi se kao primarni filteri u malim sistemima i kao rezervni filter u velikim sistemima. Postupak čišćenja i ispiranja dizajniran je tako da nije potrebno prekinuti rad pri čišćenju.

  F6200 filter dolazi i s opcijom indikatora onečišćenja, koji pokazuje kada treba pristupiti čišćenju filtera.

  F6200 filter dolazi u veličini od 2″ i 3″.

  F3300 Automatski mrežni filter

  Filteri

  F3300 električni automatski mrežni filter. Istih je karakteristika kao i folter F3200 s jednom razlikom da umjesto hidrauličkog pogoma koristi elektromotor. F3300 su samo-čistivi i nastavljaju raditi tijekom ciklusa ispiranja.

  F3300 filter dolazi u veličinama od 2″ do 20″ i veličinama mreže od 100, 130 i 200 microna.

  F3200 Automatski mrežni filter

  Filteri

  F3200 automatski mrežni filter, hidraulički operativni (metalni) je idealno rješenje za automatske filtere gdje električna struja kao izvor napajanja nije dostupna. F3200 filter sjedinjuje kontinuirano kretanje mehanizma sa sisaljkama kako bi uklonio sve nečistoće s mreže filtera. F3200 su samo-čistivi i nastavljaju raditi tijekom ciklusa ispiranja.

  F3200 automatski mrežni filter dolazi u standardnim veličinama: 2″, 3″, 4″, 6″ pa sve do 20″ i veličinama mreže od 100, 130, 200 microna.

  F3200 također dolazi u tri izvedbe: paralelni, paralelno- izduženi i kutni.

  Radni pritisak: 8 bara

   

  F2000 pješčani filter

  Filteri

  F2000 pješčani filter koristi se kao glavni medij za filtraciju vode. Pješčani filteri su najefikasnije rješenje za filtraciju vode koja je visoko kontaminirana algama, organskim tvarima ili ostalim nečistoćama koje najčešće nalazimo u jezerima, akumulacijama, kanalima i sistemima s recikliranom vodom.

  F2000 pješčani filter dolazi u standardnim veličinama: 2″, 3″, 4″

   

   

  F1000 Hidrociklonski separator pijeska

  Filteri

  Hidrociklonski separator pijeska stvara centrifugalno kretanje vode unutar filtera i time odvaja čestice pijeska i ostale krupne čestice na stijenku filtera, tako dvojene teže čestice padaju na dno filtera.

  F1000 hidrociklonski separator pijeska dolazi u veličinama: 1.5″, 2″, 3″, 4″, 6″, 8″ i 10″

  Radni pritisak iznosi 8 bara.