Gnojiva Ostala gnojiva

Stallatico organsko peletirano gnojivo

Gnojiva

STALLATICO je organsko peletirano gnojivo pogodno za biološku proizvodnju. Sastoji se od 50% konjskog i 50% goveđeg gnojiva koje potječe iz neindustrijskih uzgajališta,  a koristi se tako da se miješa sa tlom. Zahvaljujući svom sastavu, vrlo dobro se razgrađuje u tlu.

STALLATICO je ekološki proizvod dobiven u skladu sa smjernicama navedenim u uredbi Vijeća (EZ) br. 834/2007.

Haifa Micro

Mikroelementi u helatnom obliku

Haifa Micro nudi liniju vodotopivih mikro hranjivih tvari u helatnom obliku koji se primjenjuju folijarno i fertirigacijom kod svih kultura. Helatni oblik osigurava stabilnost i dostupnost mikrohranjiva čak i u lužnatim tlima. Mikro Haifa proizvodi se potpuno i ubrzano otapaju u vodi bez opasnosti od začepljenja mlaznica i ne smanjuju protok vode.

Multi ProteK 0-52-37

Sistemično PK gnojivo

Multi ProteK je inovativno sistemično gnojivo, pogodno za fertirigaciju i folijarnu primjenu. Sadrži fosfor (P) u obliku fosfita koji olakšava usvajanje gojiva. Multi ProteK povećava otprnost biljaka prema bolestima i stresnim uvjetima.

Humik

Gnojiva / Haifa

Humik je aktivator procesa u tlu vezanih za dostupnost hranjiva za biljku. Po svom kemijskom sastavu je organska tvar na bazi huminskih i fulvo kiselina. Svojim djelovanjem omogućava biljci lakšu dostupnost hranjiva. U zaslanjenim tlima ima vrlo dobre rezultate, jer smanjuje negativne učinke povećane koncentracije soli iz tla na korijenov sistem uzgajane biljke. Djeluje i na brži oporavak biljke nakon stresnih uvjeta.

Multi-Pepton

Prirodni biostimulator

Multi-Pepton je prirodni bio-stimulator. Sadrži aminokiseline, peptide male molekularne težine i huminske kiseline koje djeluju zajedno kako bi održale metabolizam biljke i uspostavile bolji proces rasta čak i pod nepovoljnim uvjetima. Sve komponente Multi-Peptona su 100% prirodne, tako da se lako prilagodi metabolizmu biljke. Multi-Pepton je siguran i jednostavan za primjenu putem vode, sistemom za navodnjavanje kap po kap.

Poly-Amin

Gnojiva / Haifa

“Best buy” biostimulator na tržištu

Prirodni biostimulator na bazi amino-kiselina koji je specijalno dizajniran za folijarnu primjenu. Poly-Amin sadrži amino kiseline i nisko molekularne peptide koji djeluju sinergistički na način da ubrzavaju razvojne i metaboličke procese u biljkama. Namijenjen je za primjenu prije,tijekom i nakon stresnih uvjeta (mraz, visoka temp., nepravilna gnojidba, bolesti, štetnici i dr.), ali ga je preporučljivo koristiti prilikom svake zaštite, kao redovitu mjeru za povećanje prinosa. Poly-Amin biljka usvaja brzo i efikasno jer su sve komponente 100% prirodne i na taj način se vrlo lako prilagodi metabolizmu biljaka.

Haifa Start 10-35-0+2MgO+5S+2Zn

Kompleksno mikrogranulirano gnojivo

Primjenom Haifa START gnojiva vašim usjevima osiguravate najbolji početak! Bogato hranjivima i vrlo učinkovito, Haifa START gnojivo potiče rast korijena , što rezultira zdravim razvojem biljke i kvalitetnim prinosom. Haifa START osigurava dušik i fosfor, te mikroelemente magnezij, sumpor i cink, odmah dostupne biljci. Kao mikrogranulat, dolazi u 20 puta sitnijim granulama od standardnog granuliranog gnojiva, te se tako ujednačeno raspoređuje u zoni korijena. Također, zbog vrlo sitne granulacije povećava se dodirna površina s korijenom, a samim time i razina učinkovitosti gnojiva. Naprednom tehnologijom proizvodnje stvorena je jedinstvena formulacija koja ne stvara prašinu, te tako olakšava rukovanje.

Haifa START idealan je za primjenu u kukuruzu, žitaricama, soji, šećernoj repi i svim vrstama povrća na otvorenom.