Rivulis T-Tape

Navodnjavanje

  Vaša pitanja i sugestije

  Opis proizvoda

  Rivulis T-Tape jedno je od najpoznatiji imena u ponudi traka za navodnjavanje na tržištu Republike Hrvatske. T-Tape instaliran na površini zemlje, ispod mulch folije ili čak ispod površine zemlje, koristimo za navodnjavanje različitih usjeva. Zahvaljujući dizajnu, čvrstoći i kvaliteti materijala, možemo računati na performanse T-Tape traka za navodnjavanje godinu za godinom.

  T-Tape je dostupan u širokoj ponudi modela ovisno o debljini stijenke, promjeru i protoku vode, što omogućava proizvođaču da pronađe optimalno rješenje za maksimalne prinose usjeva.

  T-Tape model TSX-506 traka promjera 16 mm, debljine stijenke od 6 mila, idealno rješenje za ravne površine ili površine s blagim nagibom, na jednorednim i dvorednim isjevima. TSX-506 dolazi u ponudi s različitim udaljenostima kapaljki od 10, 15, 20 i 30 cm, što omogućava instalaciju na svim tipovima tla, od pjeskovitih, ilovastih do glinastih tala. Ove trake najčešće koristimo na navodnjavanje povrtnih kultura kao što su rajčica, paprika, krastavac, patlidžan, itd…

  T-Tape model TSX-506 traka promjera 16 mm, debljine stijenke od 8 mila, idealno je rješenje za ravne površine ili površine s blagim nagibom, te na površinama s grubljim ili oštrim česticama ili gdje očekujemo nastanak šteta na trakama od insekata. TSX-508 koristimo na povrtnim kulturama, jagodama, lubenicama, dinjama, itd…

  T-Tape modeli TSX-510 i TSX-515 su 16 mm trake s debljim stjenkama od 10 i 15 mila, koristimo na višegodišnjim usjevima ili površinama gdje premještamo ili iz sezone u sezonu ponovo koristimo iste trake. Zbog veće debljine stijenke koristimo ih na kamenitim, grubim i hrapavim terenima i gdje očekujemo štete na trakama od insekata. Također zbog debljine stijenke TSX-510 i TSX-515 koristimo i za tkvz. SDI aplikaciju (Subsurface Drip Irrigation) ili aplikaciju gdje  se traka za navodnjavanje postavljaju ispod površine zemlje, ovisno o tipu usjeva na dubinama od 5 cm pa sve do više od 20 cm.

  T-Tape model TSX-708 je traka promjera 22 mm debljine stijenke 8 mila. Karakteristike i primjene ovog proizvoda slične su kao i kod TSX-508 modela, s jedinom razlikom promjera od 22 mm, što omogućava navodnjavanje površina s dužinom redova usjeva do 350 m.