NATUPOL – zaštićeni prostor

Biološka rješenja

  Vaša pitanja i sugestije

  Proizvođač

  Koppert

  Opis proizvoda

  NATUPOL nije samo bumbar. To je pouzdan sustav oprašivanja kojim se jamči najviši stupanj oprašivanja.

  NATUPOL je već desetljećima vodeći proizvod na međunarodnom tržištu proizvoda za oprašivanje, stoga nije nikakvo iznenađenje što su košnice poduzeća Koppert Biological Systems postale standard kvalitete. Oprašivanje bumbarima nudi brojne prednosti pred ostalim metodama (hormonalno, ručno), a poznato je i da imaju znatno veći potencijal oprašivanja od pčela. Za razliku od pčela, bumbari lete pri većim rasponima temperatura i vremenskih uvjeta, te nemaju problema sa nametnicima. Bolje se orijentiraju te su vrlo sustavni i pedantni.

  Zeleni hit d.o.o. u suradnji sa Koppert Biological Systems nudi najbolja logistička rješenja i jamči dostupnost tokom cijele godine. Uz prethodnu narudžbu (tjedan dana unaprijed) isporučujemo uvijek svježe kolonije bumbara sa najvećim potencijalom oprašivanja!

   

  Optimalna temperatura i relativna vlažnost zraka za oprašivanje

   

   

  Ovisno o potrebama proizvodnje, u ponudi imamo nekoliko tipova košnica:

  NATUPOL Smart

  Manja kolonija visoke učinkovitosti oprašivanja za usjeve s malom količinom cvjetova, rajčica (cherry, beef…), paprika, patlidžan i dr. u objektima do 1000 m2.

   

   

  NATUPOL

  Kolonija standardne veličine za oprašivanje većine voća i povrća s približno 25-35 cvjetova po m2 i površine do 2000 m2. Za rajčicu, papriku, patlidžan i kulture koje imaju više cvjetova (cherry rajčice, jagode…)

   

  NATUPOL Excel

  Veća kolonija za usjeve kojima je potrebno jako oprašivanje, pokriva površine veće od 2000 m2.

  Za usjeve s više cvjetova po m2.